Kadınlar 1. Ligi Şampiyonluk Play-Off'larında mücadele eden Yiğitneco İnşaat Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda Yüksekova ile 1-1 berabere kalarak puanını 26'ya yükseltti.

Mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapatan Yeşil Beyazlılar, ikinci yarıda bulduğu golle 1 puan almayı başardı.

Ev sahibi Yüksekova maçın ilk dakikalarında Letago ile 1-0 öne geçti ve mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi. Sanayispor ikinci yarıda Milli Oyuncusu Rabia Karagül’ün 84. dakikada attığı kafa golüyle berberliği yakaladı ve kızlar bu zorlu deplasmandan şampiyon olarak dönemese de liderliği kaptırmadı.

Maça Zeliha Sude Karatekin, Ayşe Taslak, Seval Kıraç, Hacer Şengül, Rabia Karagül, Kaffy, Nevcan Keleş, Jana Stevanovic, Olena Lymar, Nur Şenses ve İrem Yılmaz 11'iyle çıkan Sanayispor, son maçta evinde Antalya Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde şampiyon olarak Süper Lig’e adını yazdırmayı başaracak.

 




Paylaşmayı Unutma!

HABER YORUMLARI

Bu habere Henüz Yorum yapılmamış. İlk sen yorum yap..


YORUM YAPINIZ

* Yorumlarınız kontrol edildikten sonra yayımlanacaktır

 
 
 
 

DİĞER İÇERİKLER

Batlamaspor farklı kazandı
Adil Hoca ile yollar ayrıldı
Batlama mutlu
Bulancak zorlanmadı

Bizi Takip Edin

SON HABERLER

Batlamaspor farklı kazandı
Yenemedik ama altın gibi puanla döndük

Giresunspor

Adil Hoca ile yollar ayrıldı

Değerli takipçilerimizin bilgisine

Batlama mutlu

Bulancak zorlanmadı