Giresunspor Başkanı Bozbağ: "Kimse bizden yüksek meblağlara oyuncu transfer etmemizi beklemesin. Bu şehri en iyi şekilde temsil edecek oyuncuları renklerimize katacağımızı da herkesin bilmesini isterim"
Akın Çorap Giresunspor’un Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yeni sezonda bütçeye göre transfer yapacaklarını söyleyerek; “Yıllardır hangi yolu izlediysek aynı yolu izleyeceğiz” dedi.
Başkan Bozbağ, yönetim kurulu olarak yapacakları ilk toplantıda yeni sezonun bütçesini belirleyeceklerini dile getirerek; “O bütçe doğrultusunda adımlarımızı atacağız. Kimse bizden yüksek meblağlara oyuncu transfer etmemizi beklemesin. Bu şehri en iyi şekilde temsil edecek oyuncuları renklerimize katacağımızı da herkesin bilmesini isterim” ifadelerini kulllandı.
YARINLARI DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM
Altı sene boyunca sadece kulübün bugünlerini değil yarınlarını da düşündüklerini dile getiren Başkan Bozbağ; “Geldiğimiz nokta ortada. Şuanda ligin belki de borçsuz tek kulübüyüz. Ben de milyon dolarlar verip oyuncu getirmeyi bilirim ancak ya sonrası. Bugün Orduspor nerede, yılların Samsunspor’u nerede. Sosyal medyada eleştiriler oluyor. Sayıları 50-100 kişiyi geçmez. Biz bunlara kulak asmadan, sadece işimize odaklanacağız. Hedefimiz elde edeceği başarılarla geçen seneyi unutturacak, taraftarımızı mutlu edecek bir Giresunspor oluşturmak olacak” diye konuştu.